Weblog Over mij
Sfeerafbeelding: van noord naar zuid in griekenland
 
van noord naar zuid in griekenland
Een klein jaar geleden (Spaces)
op 10 april 2006
Een klein jaar geleden wist ik al dat ik er niet aan zou ontkomen. Mijn goede vrienden van Microsoft, misschien als lezer onbekend eigenaar van MSN, introduceerden enkele nieuwe veelbelovende diensten waaronder Spaces. Terwijl Spaces tegenwoordig onderdeel uitmaakt van Windows Live, is het concept ongewijzigd.

Mijn eigen applicaties verdienen gebruik.

Zoals enkelen zullen weten en meer mensen niet, ontwerp en realiseer ik zelf met de regelmaat van de klok web-applicaties voor verschillende doeleinden. Spaces, een schop tegen mijn creatieve been, zou dan ook nooit in mijn leven komen.

Maar toch: tijdgebrek en een beetje samenwerken.

Doordat je zelf veel bezig bent met dingen die absoluut niks met je eigen leven te maken hebben, ga je beseffen dat je niet alles zelf kunt doen. Mijn dagen bestaan nog steeds slechts uit 24 uur, alleenwerkend als ik ben, terwijl Microsoft een vrijwel onbeperkt team ervaren programmeurs tot haar beschikking heeft.

Inzicht.

Een jaar later dan de introductie van Spaces heb ik dan toch besloten mee te gaan. Voordelen als een update weergave in ieders MSN lijst en een uitbreidingssnelheid die ik zelf nooit kan evenaren hebben me ervan overtuigd dat een eigen stukje Space nooit weg is.

Samen gaan we verder.

Ik ben nog steeds een groot fan van Microsoft (ook van Apple – we houden het idee concurrentie niet vast). Veel van hun producten passeren mijn ogen, ontdekkend, opmerkend, klaar voor integratie in een zakelijke omgeving.

Ik. De ICT adviseur.

Welkom
op mijn Space. In de komende weken zal ik wat informatie toevoegen, bewerken, verwijderen. Ik hoop dat je wat leest, ontdekt, nieuwsgierig blijft. Reacties zijn altijd welkom.
Het plaatsen van commentaar bij dit artikel is helaas niet (meer) mogelijk
Eerder geschreven artikelen