Weblog Over mij
Sfeerafbeelding: geitenfamilie in griekenland
 
geitenfamilie in griekenland
Hard (Spaces)
op 31 mei 2006

Zachtgekookt als ik soms ben. Vrouwelijk misschien? Emotioneel wat onstabieler? Geen idee. Heb er momenteel ook last van, beetje alleen misschien. Maar eigenlijk wil ik hard zijn. Tijd voor een stukje Hard.

Waar wil je het over hebben, er zijn tal van onderwerp die eigenlijk niet aangesneden zouden moeten worden. Zo direct al ik ben, overal sta ik klaar met een reactie. Onderwerpen als Amerika, Homofielen, onze eigen lieve regering. Mijn handen beginnen spontaan te jeuken.

Maar een beetje mens deelt mijn meningen natuurlijk, die weet hoe ik zal reageren op het idee dat Amerika misschien zelf zijn eigen Twin Towers om zeep heeft geholpen. Denkend aan de IRA activiteiten, die eigenlijk niet helemaal zo IRA’s waren.

Mensen die niet eens normaal kunnen leven, vrij kunnen zijn. Omdat ze toevallig homo zijn. Je wilt een kus? Prima hoor, heerlijk die moderne wereld.

Gelukkig hebben we wel een respectabele minister president. Mijn grote vriend en grote voorbeeld, Peter-Jan Balkenende. Die zich met vochtige ogen voor meneer Bush op de knietjes laat vallen en Nederland wil aanbieden tegen de machtige bescherming die Amerika kan bieden. Goeie god. Waar gaan we heen met deze wereld. Mijn internetgegevens kunnen door een klein gebrekkigheidje in een wet door Amerikanen afgetapt worden. Alles ligt op straat. Kan er net zo goed zelf naast gaan liggen, me dood laten rijden. Gaan jullie dan ook allemaal staan sniffen bij mijn door 4 wielen verpletterde lichaam? Je hele leven geef je niet om me, maar als ik dan op zo’n kloterige manier aan mijn einde kom, dan kan het opeens wel. Want het was zo’n lieve onschuldige grappige jongen.
Gelukkig hebben we daar Normen en Waarden voor. Vastgesteld door mijn weer naar voren tredende opvallende lieve vriend Peter-Jan, ik mag altijd Petertje zeggen – de schat. Ik moet respect hebben voor homofielen. Toevallig heb ik dat ook, ik ken ze, leef ermee. Maar als meneertje dan toevallig even in gesprek is met een buitenlander, dan moet toch even het hoge woord eruit. Homohuwelijk? Doodschieten die klotezooi. Vieze onchristelijke mannen en vrouwen.
Hij dacht vast dat het de kranten niet zou halen. Gelukkig zijn zelfs topfunctionarissen zo verstandig om dit soort dingen uit te lekken.

Politiek. Het is zo makkelijk, maar onbevredigend om daarover te praten.

Gelukkig hebben we nog de domme nutteloze mensen waarover je pagina’s kan volschrijven. Onbewerkte irritatie teksten over mensen die me lastig vallen.

Maar later weer meer. Het is nu 2 uur in den nacht. Tijd om mijn oogjes te sluiten, mijn hoofd op mijn groene kussen ruste te leggen en te wachten op de nieuwe dag. Alles wat die brengen gaat.

Het plaatsen van commentaar bij dit artikel is helaas niet (meer) mogelijk
Eerder geschreven artikelen