Weblog Over mij
Sfeerafbeelding: geitenfamilie in griekenland
 
geitenfamilie in griekenland
Dat zal ik je eens even vertellen (Spaces)
op 23 juni 2006

Geplaatst in de categorie Étienne leeft, maar minder dood dan dit kom je ze niet tegen in het land der levenden.

Een drukke week gehad. Ook al, als ik erop terugkijk, dan is het net of ik niets gedaan heb. Komt waarschijnlijk doordat mijn lijst met to-do alleen maar gegroeid is deze week.

Zo ondervond ik wat problemen tijdens het schrijven van een back-end systeem voor een catalogus (waarover ik binnenkort eens uitgebreid verslag zal doen. Er worden enkele mooie technieken in gebruikt), een server die terugkomt en hals-over-kop naar Wormerveer moet omdat hij nodig is wegens overbelasting van de andere systemen. Een dag advies geven aan een bedrijf over de besparingen die ze kunnen halen uit het wisselen van mobiele provider.

Allemaal reuze interessant, maar weinig sociaals gedaan deze week.

En dit was het?
Ja, dit was mijn verslag van een week werken maar nergens aan toekomen. Zo is bovengenoemde website nog steeds niet af, moet ik nog een ontwerp uitdenken voor onderhoudsplaatjes, stempels digitaliseren voor het uitsnijden, boekhouding bijwerken, blijven glimlachen en zorgen dat al mijn klanten zich ervan onthouden om mijn hersentjes in te slaan.

Ondertussen heeft mijn internetverbinding het opgegeven. Ieder half uur een onderbreking (als het niet vaker is). KPN kan niks vinden, alleen een rekening voor het onderzoek dat ze gedaan hebben. Wordt vervolgd.

Terwijl ik dit typ houdt mijn mobiel er spontaan mee op. Tijd voor weekend.

Het plaatsen van commentaar bij dit artikel is helaas niet (meer) mogelijk
Eerder geschreven artikelen