Weblog Over mij
Sfeerafbeelding: van noord naar zuid in griekenland
 
van noord naar zuid in griekenland
Inspiratie (Spaces)
op 29 juni 2006

Deze week was een heerlijke week voor me. Ik heb wat nieuwe mensen leren kennen waarmee ik het goed vinden kan, het is prettig weer, ik ben over de stress van het niets doen heen wegens een slecht werkende internet verbinding én ik voel me vereerd: had er nooit een idee van hoeveel mensen mijn weblog volgden. Maar het raakt me echt dat enkele mensen deze week en de week hiervoor me hebben laten weten dat ze genieten van mijn weblog. Mijn eeuwige dank gaat uit naar jullie! De mensen die me aanmoedigen door te gaan met het schrijven van eigenzinnige memo’s. Ik zal jullie voorlopig niet in de steek laten.

Het is zelfs zo erg dat mijn hersens momenteel bezig zijn met het uitwerken van 3 verschillende verhalen. Waar er iedere dag weer meer bij komen. Maar ben ik dan de persoon die jullie deze teksten ontzegd, een beetje denkend aan de beste methode om alles bij iedereen onder de aandacht te brengen: één bericht per dag. Of laat ik me gaan, zet mezelf stevig in de stoel en verras mijn trouwe lezers met meerdere teksten, op het randje van massa-productie.
Ben er nog niet helemaal uit, maar ben er helaas al achter dat er wel teksten verloren gaan. Gewoon omdat ik even geen tijd heb of mijn aandacht alweer verlegd is.

Wat je vandaag in ieder geval kunt verwachten: de tandarts. De rest misschien, weet het nog niet. Het leven zit vol keuzes.

Het plaatsen van commentaar bij dit artikel is helaas niet (meer) mogelijk
Eerder geschreven artikelen